Waarom zou je kiezen voor een vloeistofdichte vloer?

30 nov door Linda van Trigt

Waarom zou je kiezen voor een vloeistofdichte vloer?

Het komt in de zakelijke wereld steeds vaker voor dat er wordt gekozen voor een vloeistofdichte vloer. Er is natuurlijk een reden voor deze stijging, het heeft immers enorm veel voordelen. Zo is het bijvoorbeeld geluiddempend en heeft het brandvertragende eigenschappen. Ook heeft het vaak een antislip-laag en nog veel meer. Lees gauw verder!

Wat is nou eigenlijk een vloeistofdichte vloer?

Wat houdt een vloeistofdichte vloer nou precies in. Een vloeistofdichte vloer is een pvc-vloer en is geschikt voor elk bedrijf. Het is een vloer die 100% vochtafstotend is en daarbij ook nog waterdicht. Hierdoor kan een vloeistof dus niet in de vloer trekken. Mocht iemand water knoeien, dan zal dat in de loop van de dag verdampen, maar het zal niet in de vloer trekken. Hierdoor zal de vloer langer van goede kwaliteit blijven.

Duurzamer

Het kan zo zijn dat je als bedrijf kiest voor een hoogwaardige, gerecyclede PVC. Dit is een stuk duurzamer en dus erg goed voor het milieu. Het materiaal speelt hierin een grote rol, dus het is belangrijk dat je daar goed naar informeert. Dit is voor het bedrijf zelf een goede manier om te laten zien dat je wil investeren in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedeeld door een post op een insta-story, zodat ook klanten die jullie volgen kunnen zien dat jullie hier actief mee bezig zijn. Dit kan waarderen opleveren en misschien zelfs wel mond-tot-mond reclame.

Naadloze vloer

Meestal worden vloeistofdichte vloeren afgewerkt met lasnaden, waardoor bijvoorbeeld spleten, randjes en groeven niet meer voorkomen. Dit is niet alleen beter voor het zicht, dit bevordert ook de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast is het ook nog een stuk makkelijker schoon te houden. Dat is natuurlijk wel erg handig. Er trekt niks in de vloer, er zitten geen groeven en hij is makkelijk schoon te houden. Al met al, erg handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *