Waarom moet je voor een Ifor Williams machine- of autotransporter kiezen?

28 jun door Linda van Trigt

Waarom moet je voor een Ifor Williams machine- of autotransporter kiezen?

Wat is een machinetransporter Ifor Williams juist

Een machinetransporter of dieplader is een aanhangwagen die voor het transport van machines met wielen gebruikt wordt. Denk hierbij aan minikranen, kleine trekkers of rupskranen. Ook voor hoogwerkers kan een machinetransporter ingezet worden. Om voor een veilig en vlot proces te zorgen, wordt er vaak voor een machinetransporter Ifor Williams gekozen. Deze diepladers beschikken namelijk over een lagere oprijhoek, waardoor de machines eenvoudig op de laadbak kunnen rijden. Bovendien zijn de toestellen van Ifor Williams erg stevig en gaan ze ontzettend lang mee.

Ifor Williams staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid

Ifor Williams staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande paardentrailers en aanhangwagens. Ze ontwerpen het grootste deel van de componenten en onderdelen namelijk volledig zelf. Op deze manier garanderen ze niet alleen de beste kwaliteit, maar kunnen ze eventuele defecten ook snel de wereld uit helpen. Tijdens het productieproces staan duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid centraal. Ze maken uitsluitend gebruik van de nieuwste technieken, waardoor ze zeer stevige en sterke producten creëren. Bovendien proberen ze de structuur niet te complex te maken, zodat de aanhangwagens op een eenvoudige en efficiënte manier gereinigd kunnen worden.

Een Ifor Williams autotransporter op maat

Naast de machinetransporter zijn ook de autotransporters van Ifor Williams populair. Een Ifor Williams autotransporter wordt ook wel eens een autoambulance genoemd. Deze aanhangwagens worden gebruikt om allerlei soorten auto’s te vervoeren. De autotransporters van Ifor Williams beschikken over een eenvoudig en handig kantelmechanisme, waardoor je de voertuigen makkelijk op de aanhangwagen kan plaatsen. Bovendien beschikken de producten over verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Indien gewenst kan je een elektrische lier, een aluminium tranenplaat of spanbanden aan de autoambulance toevoegen. Op deze manier creëer je een autotransporter op maat die aan al je verwachtingen voldoet.

Konag: de Ifor Williams dealer in Nederland

De officiële dealer van Ifor Williams in Nederland is Konag. Konag is een ervaren familiebedrijf dat zich in aanhangers en trailers gespecialiseerd heeft. Ze beschikken over een enorm ruim assortiment aan diverse mogelijkheden en houden tijdens de productie voortdurend rekening met jouw wensen en eisen. Bovendien hebben ze een gecertificeerde onderhoudsafdeling waar je op elk moment voor reparaties terecht kan. Het industrieterrein van Konag is ten slotte uitgerust met een enorm showterrein. Op deze manier zie je meteen wat de verschillende mogelijkheden zijn en kan je snel een keuze maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *