Enkele dingen die je moet weten als je op vakantie gaat naar Ibiza

5 mei door Linda van Trigt

Enkele dingen die je moet weten als je op vakantie gaat naar Ibiza

Op Ibiza vind je al het plezier dat je zoekt tijdens je vakantie. Ibiza’s beroemde nachtfeesten en restaurant Ibiza, prachtige stranden en natuurtochten, evenals de unieke geschiedenis en cultuur van Ibiza maken het eiland geschikt voor iedereen om te bezoeken. Het is niet verwonderlijk dat Ibiza jaarlijks een van de meest bezochte toeristische bestemmingen is door zowel binnen- als buitenlandse toeristen. Niemand kan de charme van Ibiza met al zijn voordelen en schoonheid weerstaan. Of je nu iemand bent die van drukte of rust houdt, je kunt naar Ibiza komen zonder je zorgen te maken over dat je misschien teleurgesteld wordt. Mensen zijn vaak bang dat ze geen voedsel zullen krijgen dat bij hun smaak past. Dat is echter geen groot probleem, want op Ibiza zijn er altijd restaurants die eten bieden dat zeker bij jouw smaak past. Daarnaast moet je ook weten dat er op Ibiza veel heerlijke en gezonde vegetarische restaurants zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over aankomen in gewicht tijdens je vakantie.

Op reis naar Ibiza tijdens corona

Sommigen van jullie vragen zich misschien af hoe op Ibiza corona momenteel heerst. Dit is een belangrijke vraag waarop je het antwoord moet weten, aangezien corona er momenteel nog steeds is en niet helemaal is verdwenen. Dat geldt ook op Ibiza, hoewel de reisregels momenteel zijn vereenvoudigd. Er zijn er nog steeds enkele vereisten waaraan je moet voldoen als je naar het buitenland wilt reizen, ook als je op vakantie gaat naar Ibiza. De eerste vereiste is dat je natuurlijk een volledige vaccinatie moet hebben ondergaan. Ook al heb je het vaccin gekregen, toch moet je als voorwaarde van je reis eerst een coronatest doen. Als je daarna gezond en negatief voor corona bent verklaard, moet je een gezondheidsbrief en een vaccinatiebewijs meesturen.

Enkele regels op Ibiza die je moet kennen

Wist je dat Ibiza momenteel niet meer de regels handhaaft voor het dragen van mondkapjes en het aanhouden van 1,5 meter afstand? Bovendien kunnen restaurants, caf├ęs en clubs ook volledig werken zonder enige beperking qua nachtelijke openingstijden. Dat gebeurde echter niet zomaar. Om van een vrije en plezierige vakantie te kunnen genieten, moet je dus eerst je laten inenten, een coronatest doen en online gezondheidsformulieren invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *