Badkamermeubel voor kleine badkamer

23 dec door Linda van Trigt

Badkamermeubel voor kleine badkamer

Voor een kleine badkamer een badkamermeubel kopen is niet onmogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel 70 cm. Je hebt hier maar heel weinig ruimte voor nodig, maar je hebt wel voldoende ruimte voor een wastafel in je badkamermeubel. Bij Bathroom Manufactory wordt dit nog gemakkelijker voor je gemaakt. Als je namelijk kiest voor deze afmeting, hoef je alleen nog na te denken over je kleur en model badkamermeubel 70 cm. Meer hoef je niet te doen. Dat scheelt weer eindeloos scrollen en winkels door. 

Kleur 

De andere keuzes worden je ook gemakkelijk gemaakt. Je hebt dus gekozen voor een badkamermeubel 70 cm voor je kleine badkamer. Je hebt vast ook al een kleur voor je nieuwe badkamer in gedachten of je hebt al een badkamer in een bepaalde stijl. Je kunt het badkamermeubel van Bathroom Manufactory in drie kleuren kiezen: wit, donker hout of licht hout. Drie totaal andere uitstralingen natuurlijk, en altijd passend bij een badkamerstijl. Wel zo gemakkelijk.  

Model 

Heb je de kleur gekozen, dan is er nog een laatste overweging die je zult moeten maken. Dat is namelijk het model. Hier zijn ook weer drie opties voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ONE, de meest simpele variant met één lade. Daarnaast is er de TWO, waarbij je twee lades met een handgreep hebt. Ga je toch liever voor het meer strakke design? Dan is de TWO+ misschien beter voor jouw badkamer. Deze heeft ook twee lades, maar heeft geen handgrepen, waardoor het ontwerp moderner en strakker oogt. En zo kies je je badkamermeubel 70 cm. 

Toch een ander formaat 

Heb je meer ruimte in je badkamer of wil je gewoon een groter badkamermeubel vanwege de opbergruimte? Dan kun je ook nog kijken naar andere formaten. Zo zijn er ook badkamermeubels van Bathroom Manufactory van 90 en 120 centimeter. Deze zijn groter en passen minder vaak in kleine badkamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *